NIEUW BIJ SINTERKLAAS ROTTERDAM

 

LET OP:

Afhankelijk van de situatie in 2021 kan het zijn, dat er veranderingen in ons aanbod plaatsvinden! Hou de site in de gaten vanaf augustus 2021.

Wij begrijpen dat u dit jaar misschien niemand over de vloer wilt hebben. Daarom bieden wij u een alternatief om de Sint en zijn pieten toch op een veilige manier bij u thuis te halen.

 

Dit jaar bieden wij u een live verbinding aan via de computer of smart TV. Hierin verzorgen wij het bezoek zoals u van ons gewend bent, maar dan op afstand.

 

U hoeft niets te downloaden maar wordt door ons voorzien van een link. Wij vragen u 5 minuten (niet eerder) voor uw gereserveerde tijd ‘aan te kloppen’ en te wachten tot wij uw oproep beantwoorden (heb geduld, dit kan een paar minuten duren).

We bieden u twee soorten pakketten aan. Het standaard pakket bevat een persoonlijk gesprek via de online live verbinding (Heel Nederland). Het PLUS pakket bevat naast de persoonlijke live verbinding ook twee pieten die aan het eind van het gesprek voor de deur staan om gedag te zeggen, mee te zingen, te strooien en de cadeautjes af te geven.

LET OP! De pieten komen niet binnen. Tevens is dit pakket alleen beschikbaar in Rotterdam Noord Rand[1] en de B-driehoek[2]. Het PLUS pakket is beperkt beschikbaar.

 

[1] Schiebroek, Hillegersberg, Overschie, 110 Morgen, Ommoord, Park 16Hoven, Terbregge, Kleiwegkwartier, Molenlaankwartier, Kralingen (in overleg) en Prinsenland (in overleg).

[2] Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleijswijk.

 

Reserveringen kunnen worden gemaakt voor de volgende data:

  • nnb

LET OP! U bent zelf verantwoordelijk dat u op tijd bent voor het bezoek. Indien u te laat bent zal het bezoek korter zijn of verlopen. Tevens bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verbinding aan uw zijde.

Voor te laat inschakelen of een slechte verbinding aan uw zijde is geen restitutie mogelijk.

Aangeboden pakketten:

  1. Standaard persoonlijk gesprek (10min.) Prijs: nnb
  2. Standaard persoonlijk gesprek dubbel (20min.) Prijs nnb
  3. PLUS pakket (10min. verbindingstijd) Prijs: nnb
  4. PLUS pakket dubbel (20min. verbindingstijd) Prijs: nnb