SINT BIJ U THUIS

SINTERKLAASrotterdam doet huisbezoeken met TWEE of DRIE Pieten op afspraak.

 

NIEUW is de mogelijkheid om een ONLINE bezoek aan te vragen. KLIK HIER VOOR INFO

 

Alternatief huisbezoek (neem contact met ons op voor de mogelijkheden)

  1. Indien u liever geen mensen over de vloer heeft begrijpen wij dat. In dit geval kunt u ons team ook inhuren voor een kort bezoek aan de voor/ achterdeur om de cadeautjes te bezorgen en een kort liedje te doen.
  2. Wij bieden op nader te bepalen dagen ook een live videoverbinding aan. Zo zijn wij live bij u thuis om mee te zingen en met de kinderen te praten zonder dat er iemand bij u over de vloer hoeft te komen.

Wij bespreken eerst alles met u. Enkele dagen voor onze komst nemen wij altijd nog even contact met u op want Sint wil graag alles weten. 
Natuurlijk is een bezoek voor een grotere groep ook mogelijk. In dat geval adviseren wij wel een wat langer bezoek te boeken om geen kinderen teleur te stellen.  Vanzelfsprekend is alles altijd inclusief strooigoed van het merk Smikkelbeer en zijn de reiskosten inbegrepen. Indien u meer Pieten wilt is dit bespreekbaar. Wij kunnen uit overtuiging en respect voor het HISTORISCHE karakter van dit festijn alleen de enige echte Zwarte Pieten leveren.

 

STRAATBEZOEK

To 5 huizen aansluitend (in 1 straat)€ 40,00 per gezin (huisnr)

6 tot 10 huizen aansluitend € 25,00 per gezin (huisnr)

11-15 huizen aansluitend € 22,50,00 per gezin (huisnr)

meer dan 15 huizen aansluitend € 20,00 per gezin (huisnr)

INFO: Vaak kunt u voor een Sinterklaasfeest een bedrag van € 150,00 terugvragen bij de OPZOMER       COMMISSIE van uw gemeente. Dit bedrag kunt u gebruiken voor uw Sinterklaasfeest.

 

PRIJSINDICATIE HUISBEZOEKEN

. Bezoek Sinterklaas met twee/drie Pieten (30 min) € 75,00. 

. Bezoektijd langer dan 30 min? Toeslag op aanvraag.

. Sinterklaas komt op 5 december minimaal met drie Pieten bij u langs.

  Alle bedragen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen de Regio en inclusief strooigoed. 

 

SINTERKLAAS en zijn PIETEN zijn u in december 2021 graag weer van dienst. BEL of ons als u vragen heeft of wilt reserveren! Onze belofte: De Sint is natuurlijk nooit dronken, want hij rijdt op zijn paard. De begeleidende Pieten zijn ook alcoholvrij. Het KVS - team is vanzelfsprekend in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag. Deze site zal in september 2021 weer "open zijn"

U kunt wel alvast een mail sturen met uw wensen of aanvraag. We laten u dan zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn. info@themafeestkostuums.nl

 

Aangeboden pakketten: 1. Huisbezoeken regulier: I. Standaard (~25min.) Prijs: €75,- II. Lang (max. 40min.) Prijs: €125,-

Bedrijfsbezoek: I. Prijzen op aanvraag.

LET OP! Op 5 december gelden afwijkende prijzen.

Sinterklaas Rotterdam sponsort Stichting Hartekind.

CONTACT INFORMATIE

september 2021 t/m 6 december 2021:

TEL: 0628558641

hele jaar: info@themafeestkostuums.nl